Termeni si conditii

Folosirea serviciului farmacia-naturista.com, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor. Imavision Media&Development, proprietarul magazinului virtual www.farmacia-naturista.com îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura „Termeni si Condiţii”.

CONDIŢII LEGALE
farmacia-naturista.com funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

COPYRIGHT

Întregul conţinut al site-ului www.farmacia-naturista.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT şi a furnizorilor săi, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

FRAUDA
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul sitului farmacia-naturista.com sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează farmacia-naturista.com, va fi considerat o tentativă de fraudare a sitului farmacia-naturista.com şi va face obiectul unei plângeri penale la organele statului Român, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră.
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vânzarea poate fi făcută numai către un adult.
farmacia-naturista.com îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Imavision Media & Development S.R.L, cu sediul in Brasov, str. Mircea cel Batran nr.39, jud. Brasov, numar de ordine in Registrul Comertului J08/542/2007, Cod unic de identificare RO21184860, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul farmacia-naturista.com va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii S.C. Imavision Media & Development S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Imavision Media&Development S.R.L. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Imavision Media & Development S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C Imavision Media&Development S.R.L.

S.C. Imavision Media&Development S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Imavision Media&Development S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. Imavision Media&Development S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru SC Imavision Media & Development SRL din Brasov, str. Moldovei nr.6, Brasov, Jud. Brasov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unei terţe persoane.De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. farmacia-naturista.com îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE ŞI GARANŢIILE
www.farmacia-naturista.com nu îşi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse în el.

farmacia-naturista.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispoziţia noastră de reprezentanţii fiecarei dintre aceste mărci în parte.

farmacia-naturista.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a sitului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor din www.farmacia-naturista.com către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informaţiile prezentate în portal au titlu informativ, şi nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist. Echipa farmacia-naturista.com nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienta acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prospectele produselor prezentate în catalogul de produse şi în situaţiile în care se impune, să consultaţi medicul Dumneavoastră sau un specialist.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă. De aceea este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse. Preţurile sunt exprimate în RON, si contin TVA 9% sau 19% in functie de produse

Stocurile nu se actualizeaza in timp real iar in cazul in care un produs devine indisponibil veti fi contactat telefonic.

GARANŢII ŞI RETURURI
Nu ne asumăm răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători sau importatori. Toate produsele noastre beneficiază de garanţia legală contra viciilor ascunse şi termen de valabilitate.
Produsele pot fi returnate în termen de maximum 30 de zile de la data primirii lor în cazul constatării unor probleme pe deplin justificate, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Clientul în cauză va primi banii înapoi sau un obiect identic cu cel comandat.
Clienţii care folosesc nejustificat procedura returului sau nu plătesc comanda la livrare, deşi au confirmat-o on-line şi telefonic, nu vor putea folosi ulterior serviciile magazinului nostru, datele lor intrând în atenţia serviciului nostru de livrări.

Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Imavision Media&Development faţă de orice client în cazul livrării necorespunzătoare a produselor comandate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client sau înlocuirea produsul.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR
Vom face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între noi şi terţi să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Shopping Cart
No products in the cart.