Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule

SKU: OHP-22

94.05 lei

Out of stock

Ciuperca Reishi tonifiază şi restabileşte funcţiile organelor slăbite : inimă, ficat, stomac, plămâni, rinichi. Micşorează tumorile. Modulează sistemul imunitar. Elimină toxinele şi creşte capacitatea de rezistenţă la îmbolnăvire.

Out of stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
  • Livrare Gratuita in Romania
  • Produse premium originale
  • 30 de zile termen de returnare

Descriere

Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule:

Ciuperca japoneză Reishi (Ganoderma lucidum) conţine câteva sute de elemente active cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, care fac din ea o ciupercă medicinală de excepţie. Pe lângă proteine, vitamine şi aminoacizi, polizaharide, triterpene, acizi graşi şi alcaloizi, Reishi este bogată în diferite forme de beta-glucani (1,3D si 1,6D), binecunoscuţi pentru efectele lor anticancerigene şi imunomodulatoare. Reishi, s-a dovedit a fi cea mai bogată în complexul de polizaharide care îi conferă un pronunţat caracter terapeutic anticancerigen. Polizaharidele sunt substanţe organice de tip beta-glucan care s-au devedit, prin teste clinice, că activează componentele defensive anti-cancerigene ale sistemului imunitar.


Beneficii Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule:

În afară de mega-dozajul de polizaharide, prin eliminarea fibrei lemnoase nedigerabile în cadrul unui proces complex de fabricaţie, Reishi Mushroom devine 100% bioactivă, cu biodisponibilitate maximă.

Japonia a inclus aceasta ciupercă pe lista remediilor contra cancerului întrucât s-a dovedit că poate inhiba angiogeneza, procesul metastazic, inducând apoptoza (moartea celulelor canceroase). Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer. Reishi are efecte pozitive asupra circulaţiei sanguine, asupra scăderii colesterolului şi glicemiei. Acţionează ca protector la nivelul celulei hepatice, ajută la echilibrarea hormonala, contribuie la regenerarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant.

Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) este considerată o minune în tratamentele naturiste. Polizaharidele sunt alcătuite dintr-un mare număr de componente moleculare –milioane de atomi– şi aceasta crează dificultăţi de asimilare în organism. Vitamina C are proprietatea de a converti polizaharidele în oligoglucan care este uşor absorbit de către organism. Oligoglucanul activează macrofagele care trigerează sistemul imunitar; macrofagele devorează organismele străine din corp.

Ciuperca Reishi tonifiază şi restabileşte funcţiile organelor slăbite : inimă, ficat, stomac, plămâni, rinichi. Micşorează tumorile. Modulează sistemul imunitar. Elimină toxinele şi creşte capacitatea de rezistenţă la îmbolnăvire. Întârzie procesul de îmbătrânire. Oferă protecţie/tratament alternativ pentru cazurile de iradiere.


Compozitie Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule:

per capsula:
Extract 4:1 din Ganoderma lucidum – 250 mg;
Ingrediente non medicinale: Stearat de magneziu, Gelatină (înveliş capsulă).

Nu conţine: lactoză, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenţi, nuci, sau coloranţi artificiali, arome şi conservanţi.


Administrare Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule:

Dozaj recomandat: 2 capsule pe zi cu un pahar de apă sau conform recomandărilor medicului. A se administra la masă (cu mâncare) pentru a nu întampina deranjamente digestive.

În cazurile de cancer avansat doctorul japonez Fukumi Morishige, de la Institutul pentru Stiinţă & Medicină « Linus Pauling » recomandă în unele cazuri asocierea cu doze mari de vitamina C forma neacidă (pulbere la flacon sau administrată injectabil.) Dozele de polizaharide recomandate de dr. Morishige pentru diferite cazuri de cancer sau hepatită, pentru concentraţia de polozaharide din REISHI MUSHROOM sunt:

– Tumoare la creier: 4-6 capsule/zi. Durată: minimum 2 luni
– Cancer la plămân: 4-6 capsule/zi. Durată: minimum 6 luni
– Cancer avansat la sân: se începe cu 6 cps/zi şi se măreşte doza până la 12 cps/zi. + 10 g/zi vitamina C. Durată: 2-3 luni
– Cancer la rectum răspândit până la ficat: 4-6 capsule/zi. Durată: minimum 6 luni
– Cancer la pancreas: 6 cps/zi + 30g/zi Vitamina C. Durată: 6 luni
– Hepatită: 2-3 cps/zi + 6g/zi de vitamina C timp de 2-3 luni. După remisie, întrucât hepatita este o boală cronică, se continuă cu o doză de intreţinere de 1 cps/zi + 2-3g/zi vitamina C

NOTĂ: Indicaţiile de mai sus au titlu informativ şi medicul va trebui consultat întotdeauna.


Atentionare: Consultaţi medicul dacă suferiţi de orice afecţiune sau dacă administraţi medicamente de sinteză. A nu se administra în caz de sarcină sau lauzie. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu subsituie o dietă variată şi echilibrată.

Reishi Mushroom Extract 250 mg 90 capsule 94.05 lei
Out of stock
Shopping Cart
No products in the cart.