Bioperina 10 mg 60 capsule

SKU: PNH-025

59.85 lei

Out of stock

Bioperina este extrasa din Piperum nigrum si contine 98% piperina. In consumul Suplimentelor Nutritive exista perceptia ca “mai mult inghitit inseamna si mai mult in organism”. Aceasta perceptie este gresita.

Out of stock
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: PNH-025 Category: Tags: , , Brand:
  • Livrare Gratuita in Romania
  • Produse premium originale
  • 30 de zile termen de returnare

Descriere

Bioperina este extrasa din Piperum nigrum si contine 98% piperina. In consumul Suplimentelor Nutritive exista perceptia ca “mai mult inghitit inseamna si mai mult in organism”. Aceasta perceptie este gresita. Bioabsorbtia normala a unui fitonutrient este limitata de capacitatea sistemului digestiv de a absosorbi fitonutrientul pe timpul parcurgerii tractului digestiv si apoi depinde de capacitatea organismului de a prelua si descompune fitonutrientul in componentele active, folositoare si a le transporta apoi in sânge.

Ultimele cercetari si studii clinice au conclus ca Bioperina administrata in cantitati de 5-10 mg per doza, administrata concomitent cu suplimentele nutritive mareste bio-absorbtia de la un minim de 30% pana la de sute de ori %, ca de exemplu in cazul Curcuminului. Mai jos sunt grafice care au rezultat din studii clinice privind Bio-absorbtia Curcumin-ului si a Coenzimei Q10 cu si fara administrarea simultana de Bioperina. Dupa cum se poate remarca, in absenta Bioperinei, practic doar o portiune minuscula de Curcumin ajunge in singe, iar Coenzima Q10 este absorbita cu 65% mai bine in prezenta Bioperinei. Acestea sunt doar doua exemple. Practic Bioperina potenţează bio-absorbtia tuturor fitonutrientilor, Vitaminelor, Mineralelor si a medicamentelor de sinteza.

Mai mult, organismul nu asimileaza toate vitaminele si mineralele din alimente. Administrarea de bioperina (1-2 capsule pe zi: 10-20 mg/zi) ajuta organismul in asimilarea elementelor nutritive din alimentatie. Biotinul actioneaza sinergic cu piperina in sensul maririi eficientei acesteia in asimilarea nutrientilor in paralel cu initierea termogenezei (procesul de ardere a grasimilor din organism) ajutand la reducerea in greutate (cura de slabire).

Biotinul actioneaza synergic cu Piperina in sensul maririi eficientei acesteia in asimilarea nutrientilor in paralel cu initierea termogenezei (procesul de ardere a grasimilor din organism), dand startul si sustinand reducerea in greutate (cura de slabire) prin arderea sustinuta a grasimilor, desemnad BIOPIPERINA ca un element esential in orice cura de slabire. BIOPIPERINA are un efect extraordinar pentru digestie, in sensul in care nu numai ca stimuleaza digestia, in general, dar o si optimizeaza in sensul potentarii digestiei si asimilarii substantelor nutritive din alimentatie concomitent cu stoparea asimilarii grasimilor si carbohidratilor.


Actiune Bioperina 10 mg 60 capsule:

Alte beneficii ale Bioperinei in sine:
– Mareste productia creierului de beta-endorfine;
– Actioneaza contra durerilor;
– Mareste productia de serotonina a creierului;
– Actiune anticonvulsiva, anti-epileptica;
– Mareste productia de adrenalina a glandelor adrenale;
– Altereaza contractiile din partea superioara si inferioara a tractului digestiv;
– Reduce timp de aproximativ 1 ora productia de acid a stomacului;
– Reduce ulceratiile stomacului;
– Mareste productia in pancreas a enzimelor digestive (amilaza, lipaza, tripsina si chimotripsina);
– Stimuleaza productia de elanina;
– Reduce inflamatiile cauzate de alergiile iritante;
– Reduce simptomele cauzate de astm.


Compozitie Bioperina 10 mg 60 capsule:

/ capsula (357 mg): bioperina 95,5% (continand piperina din pulbere de Piper negru/Piper nigrum – 9,92 mg si biotina 80 µg) – 10 mg; celuloza microcristalina – 260 mg, stearat de magneziu– 12 mg; capsula– gelatina – 75 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.


Administrare Bioperina 10 mg 60 capsule:

1 capsula o data sau de 2 ori pe zi, administrata impreuna cu suplimentele nutritive sau alimente.


Atentionari: Consultati medicul inainte de a lua acest supliment daca suferiti de boli ale stomacului, cum ar fi ulcerul. Incetati administrarea daca apar simptome neobisnuite la nivelul si/sau al intestinelor.

Bioperina 10 mg 60 capsule 59.85 lei
Out of stock
Shopping Cart
No products in the cart.